Президентът Румен Радев приема на Дондуков 2 председателя на Върховния касационен съд

...
Президентът Румен Радев приема на Дондуков 2 председателя на Върховния касационен съд
Коментари Харесай

Румен Радев се среща с Лозан Панов

Президентът Румен Радев приема на " Дондуков " 2 председателя на Върховния касационен съд Лозан Панов. Разговорът е част от поредицата срещи на президента с представители на правосъдната и изпълнителната власт и на публични организации по отношение на критериите за избор и пълномощията на идващия основен прокурор.

В понеделник Румен Радев беседва с основния прокурор Сотир Цацаров, осведоми БГНЕС. Това бе първата от поредицата срещи, които президентът ще организира с представители на правосъдната и изпълнителната власт и на публични организации по отношение на критериите за избор и пълномощията на идващия основен прокурор.

По време на срещата президентът акцентира високите публични упования към идващия основен прокурор в България като институция от основно значение в битката с престъпността, корупцията и практикуване на контрол за правда. Президентът Радев изрази и упованието си за транспарантни и ясни процедури, при които да бъдат направени номинациите и избора на идващия основен прокурор.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР